Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendetilburg.nl


  Helderzienden uit Tilburg leggen voor u de tarotkaarten en verklaren de betekenis
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Amber
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendetilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Amber, een lieve rustige dame die het goed uitlegt en nog eens uitlegt en altijd zegt, ik wil dat je mee kijkt dat je het begrijpt wat ik je vertel. Als enigste hier heb je me dit laten inzien tot mijn grootste verbazing en ja ik zag het je hield me mijn spiegel voor. Dank je hiervoor amber.




Ervaring van lis met helderziende Amber   Ervaring van lis met helderziende Amber   Ervaring van lis geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Ik wil je nog even via deze weg bedanken voor je uitleg inzake mijn relatie en wat ik moet doen en wat me te wachten staat. Ik heb volledig je uitleg begrepen en ga ook hier mee aan de slag. Je hebt gelijk wat je zegt alleen ik had het zo niet gezien en nu laat je me het wel inzien mijn dank hiervoor. Lieve amber ik bel je terug want je bent een top consulente.




Ervaring van da met helderziende Amber   Ervaring van da met helderziende Amber   Ervaring van da geplaatst op 12 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Ik wil je nog even bedanken voor je goede uitleg , inzake mijn vriendin en die ander die ik ging tegenkomen .
Die heel mijn leven op de kop ging zetten wel je hebt gelijk gehad en ik die dacht dat dat niet zo was en je niet geloofde .
Sorry hiervoor maar je had gelijk.




Ervaring van paul met helderziende Amber   Ervaring van paul met helderziende Amber   Ervaring van paul geplaatst op 21 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  lieve amber
je bent een topper op deze lijn en ik wil dat graag delen met iedereen .

Dank lieve amber.




Ervaring van ano met helderziende Amber   Ervaring van ano met helderziende Amber   Ervaring van ano geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Hoi Amber, gisteren even met je gebeld om inzichten van mijn zaak en ja je hebt mij geholpen de juiste keuze te maken. Moest er nog even over nadenken maar ben zo blij met je, je hebt volle 100% gelijk. Ik doe het.




Ervaring van n met helderziende Amber   Ervaring van n met helderziende Amber   Ervaring van n geplaatst op 23 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Een fantastisch medium, waar ik graag naar toe terugbel. Heel integer, wil ook echt helpen. Haar voorspellingen zijn ronduit goed en accuraat.




Ervaring van Xxxx met helderziende Amber   Ervaring van Xxxx met helderziende Amber   Ervaring van Xxxx geplaatst op 17 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Ik zet nu een getuigenis voor je neer al zo lang dat ik je spreek en het komt er maar niet van , ik schaam me want je bent zo een doordrijver dat ik er altijd beter van kom dan anders en altijd zeg je me doe het en ja amber ik heb het gedaan en ik voel me zo gelukkig .
dank dank dank
na.




Ervaring van n met helderziende Amber   Ervaring van n met helderziende Amber   Ervaring van n geplaatst op 15 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Amber heeft is zeer intuitief. Kon voor mij goed aanduiden in welke richting mijn job zou gaan.
Ze is een echte aanrader om eens naar te bellen. Bedankt voor je steun.




Ervaring van Anja met helderziende Amber   Ervaring van Anja met helderziende Amber   Ervaring van Anja geplaatst op 11 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Lieve Amber, zoals beloofd zet ik een getuigenis voor je neer want je hebt mij super geholpen. Met je reading en pendel die je altijd er bij neemt mijn dank en tot later.




Ervaring van ano met helderziende Amber   Ervaring van ano met helderziende Amber   Ervaring van ano geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Ik heb Amber 1 x telefonisch gesproken en 1 x via mail (fotoreading). Wat ze zei en wat ze schreef klopt. Ik vind haar een oprechte en verstandige vrouw die gevoelens en de situatie 100% juist aanvoelt.




Ervaring van Isabel met helderziende Amber   Ervaring van Isabel met helderziende Amber   Ervaring van Isabel geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Even een dikke bedankt voor je steun en het blijven geloven in mij, ook was ik het even kwijt
een dikke bedankt.




Ervaring van xxx met helderziende Amber   Ervaring van xxx met helderziende Amber   Ervaring van xxx geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Amber
ik spreek je al jaren altijd wel over hetzelfde maar door jou toe doen kan ik altijd weer verder .
en daarvoor wil ik jou toch even bedanken amber want je bent voor mij goud waard.




Ervaring van leon met helderziende Amber   Ervaring van leon met helderziende Amber   Ervaring van leon geplaatst op 29 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Lieve Amber
Mijn dank weer voor je Reading en je geduld die je hebt met mij, alles is uitgekomen zoals je mij verteld hebt ook al maak ik je het soms moeilijk toch blijf je kalm en ga je niet van je niet af van je standpunt en eerlijk Amber je hebt 100% gelijk houden zo.
Tot de volgende.




Ervaring van Xxx met helderziende Amber   Ervaring van Xxx met helderziende Amber   Ervaring van Xxx geplaatst op 25 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Echt een schat van een mens hart van goud zo lief zo zuiver. Heeft een luisterend oor geef advies rustgevend. Ben echt blij wanneer ik Amber aan de tel krijgt is de moeite waard lieve mensen. Dankjewel wel lieverd en tot snel.

Gr.Angela.




Ervaring van Angela met helderziende Amber   Ervaring van Angela met helderziende Amber   Ervaring van Angela geplaatst op 14 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Dankjewel lieve Amber ben blij dat ik uw vandaag heb gesproken, duwtje geven en kom op aan jouw zelf denken.
Waar een wil is een weg en het komt allemaal goed.
Fijne feestdagen.




Ervaring van Angela met helderziende Amber   Ervaring van Angela met helderziende Amber   Ervaring van Angela geplaatst op 21 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Lieve Amber, ik bel je al ruim een jaar sinds mijn wereld gevoelsmatig instortte. Je had het altijd bij het juiste eind. Dat er een einde aan dingen zou komen dat het niet makkelijk zou gaan. Je bent eerlijk en zegt ook als de uitkomst niet is wat ik wil horen.
Ik belde je na maanden over een van m'n kindjes en terwijl wij spraken legde je ook nog even de kaarten op ons samen. Je weet nog wie ik ben en wat wij besproken hebben. Dat geeft een fijn gevoel. Dank je lieve Amber, voor de lieve vrouw die je bent.




Ervaring van S met helderziende Amber   Ervaring van S met helderziende Amber   Ervaring van S geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Beste Amber.

Wij hebben elkaar vaak gesproken.
Uw voorspellingen komen heel vaak overeen met de realiteit.
Soms bespreekt u zaken die ik u niet verteld hebt maar u brengt deze naar voren waarbij ik het gevoel heb de juiste medium te spreken.


Paul.




Ervaring van Paul met helderziende Amber   Ervaring van Paul met helderziende Amber   Ervaring van Paul geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Hoi Amber,

Dankjewel voor alles. Hou je op de hoogte was een fijne gesprek.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met helderziende Amber   Ervaring van Angela met helderziende Amber   Ervaring van Angela geplaatst op 5 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Weeral bedankt voor je inzichten en je pendel , ik bel je vaak en het komt altijd uit , daarom mijn diepste dank , voor je mooie uitleg en voorspelling .
Je bent sinds jaren een meerwaarde voor deze lijn , altijd eerlijk en soms ook confronterend maar dat mag .

N.




Ervaring van N met helderziende Amber   Ervaring van N met helderziende Amber   Ervaring van N geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Dag lieve Amber, ik wil jou weer ontzettend bedanken voor jou heldere inzichten en adviezen. Ik wil jou aan een ieder aanbevelen. Alles wat jij voorspeld komt uit. Altijd neem jij tijd voor mij, zo fijn is dat. Soms ben ik bang, maar dan weet jij weer mijn angsten weg te nemen. Ik weet zeker dat jij heel lang in mijn leven zal voortleven. Dankjewel.




Ervaring van Maureen met helderziende Amber   Ervaring van Maureen met helderziende Amber   Ervaring van Maureen geplaatst op 30 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Lieve lieve lieve Amber,

Dank voor je inzichten. Wij hebben al een tijdje contact met elkaar en ik krijg altijd oprechte adviezen van jou. Buiten jou inzichten, ben jij voor mij de allerliefste die ik volledig vertrouw, maar je zegt ook eerlijk als je het niet zeker weet. Je doet geen toezeggingen als je ergens niet achterstaat. Daar heb ik wat aan, altijd eerlijk en oprecht. Ik wil je ontzettend bedanken en heel fijn jouw stem gehoord te hebben.
Dag lieve Amber en tot horens.

Lieve groetjes,

Maureen.




Ervaring van Maureen met helderziende Amber   Ervaring van Maureen met helderziende Amber   Ervaring van Maureen geplaatst op 23 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Super. Alles klopt en alles komt uit. Dankjewel voor je geduld.
Anne.




Ervaring van Anne met helderziende Amber   Ervaring van Anne met helderziende Amber   Ervaring van Anne geplaatst op 3 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Weer eens bedankt Amber ik heb een hele goede inzicht in de situatie die jij mij hebt uitgelegd , wat was ik bang maar naderhand heb ik mij wel kunnen orienteren over wat ik moest doen met hem en mijn huis en denk ik nu alleen nog maar aan mijzelf want zoals je zei. ik ben belangrijk en daar blijf ik in geloven je zie ook een gewaarschuwd mens is er twee waard .
Dank je Amber ik weet wat ik moet doen .
Els.




Ervaring van Els met helderziende Amber   Ervaring van Els met helderziende Amber   Ervaring van Els geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Amber ik heb je nu al paar keer gesproken, het is altijd weer fijn even met je te praten. Je geeft moed en kracht en veel vertrouwen ik dank je daarvoor.




Ervaring van lucia met helderziende Amber   Ervaring van lucia met helderziende Amber   Ervaring van lucia geplaatst op 3 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Mijn allerliefste Amber,

Ik wist het even niet meer en worstelt dan met zoveel vragen. Maar jij weet wel antwoord en weet mij weer gerust te stellen. Altijd oprecht en eerlijk ben jij. Jij bent mijn derde oog. Jij bent met een reden in mijn leven gekomen. Wat ben ik blij met jou Amber. Ik hoop in de toekomst jou persoonlijk te mogen begroeten. Lieve schat jij bent een heel fijn persoon en je helpt heel graag. Dankjewel weer en ik kijk naar uit naar onze volgende gesprek.

Lieve groetjes,

Maureen

.




Ervaring van Amber met helderziende Amber   Ervaring van Amber met helderziende Amber   Ervaring van Amber geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Altijd sta je voor me klaar.
Je biedt steeds een luisterend oor.
Ik kan altijd bij jou terecht.
Bevestigen en voorspellingen komen altijd uit.
En daar bedank ik je nu voor.

Toch blijft S. in mijn kaarten terug komen,en toch blijf ik benieuwd.

We blijven in contact, en tot snel.

Groetjes Angela .




Ervaring van Angela met helderziende Amber   Ervaring van Angela met helderziende Amber   Ervaring van Angela geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Een super warme vrouw, die altijd naar je zal luisteren.
Alles was ze zegt klopt precies
Ze zal altijd eerlijk zijn tegen je hoe moeilijk dat soms ook is.
Ze staat je altijd bij en niks is haar te veel.
Ze zorgt er altijd weer voor dat je weer met positieve moed er tegen aan kan.
Een echt aanrader.
Ben blij met haar .

Liefs Esther .




Ervaring van Esther met helderziende Amber   Ervaring van Esther met helderziende Amber   Ervaring van Esther geplaatst op 3 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Lieve Amber,

Het is altijd een feestje voor mij om jou te mogen spreken. Jij bent afgelopen maanden een enorme steun voor mij geweest. Als ik het even niet weet of ik ben onzeker over iets dan weet jij wel raad. Weer is jou inzicht uitgekomen stukje grond wat in de verkoop stond is verkocht. Alles wat jij tot nu toe hebt voorspeld is uit gekomen. En het advies over sparen doe ik, en ik heb sinds onze laatste gesprek aardig wat gespaard. Dankjewel 🙏 weer Amber. Ik kan jou echt aan een ieder aanbevelen. Fijn, warm en oprecht ben jij. Tot gauw weer. Dikke kus van mij

Maureen.




Ervaring van Amber met helderziende Amber   Ervaring van Amber met helderziende Amber   Ervaring van Amber geplaatst op 2 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Beste Amber, ik wilde jou nog eens bedanken voor de fijne babbel en steun die ik van jou mocht ontvangen. Maar de telefoon sloeg af waardoor ik dit hier zo graag nog eens getuig dat je de geknipte persoon bent die weet waarover ze spreekt. Het doet deugd. Merci Amber.




Ervaring van Dominique met helderziende Amber   Ervaring van Dominique met helderziende Amber   Ervaring van Dominique geplaatst op 18 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Bedankt Amber voor de voorspellingen. Ik had je beloofd zo gauw het uitkomt schrijf ik een getuigenis. Dus Amber het is zoals je zei, ik ben zo blij. Mijn dank amber.




Ervaring van N met helderziende Amber   Ervaring van N met helderziende Amber   Ervaring van N geplaatst op 3 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Amber is een heel goed medium. Zeer aan te bevelen. Alles wat je zei was waar. Groetjes Bianca.




Ervaring van Bianca met helderziende Amber   Ervaring van Bianca met helderziende Amber   Ervaring van Bianca geplaatst op 8 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Vandaag met je gesproken voor de eerste keer. Ik voelde me direct thuis bij je. Het voelde zo zuiver aan en toen je ook zei de eind verantwoording ligt bij jezelf. Dat klopt helemaal, je hebt gelijk 100 percent. Ik snap het ik snap het volledig, dank je E.




Ervaring van Anoniem met helderziende Amber   Ervaring van Anoniem met helderziende Amber   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Top top dat wil ik toch aan u mede delen. Alles maar dan ook alles wat u gezegd heeft is uitgekomen. Ik had u beloofd dat ik het u liet weten Amber. Bedankt lieve Amber.




Ervaring van T met helderziende Amber   Ervaring van T met helderziende Amber   Ervaring van T geplaatst op 10 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Bedankt Amber voor al je support en inleving elke keer weer en je geduld prachtig gewoon en je secuurheid van de pendel je weet ik contacteer je weer als ik je goede raad nodig heb en ik weet ook wat je zegt komt uit.




Ervaring van Nico met helderziende Amber   Ervaring van Nico met helderziende Amber   Ervaring van Nico geplaatst op 4 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Dank u voor u aangename gesprek. Ik blijf er in geloven .
Dat alles goed komt.
Je hebt me de kracht gegeven . Dank u. Ik hou je op de hoogte. Xxx.




Ervaring van Sterre met helderziende Amber   Ervaring van Sterre met helderziende Amber   Ervaring van Sterre geplaatst op 7 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendetilburg.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendetilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendetilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendetilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden