Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendetilburg.nl


  Helderzienden uit Tilburg leggen voor u de tarotkaarten en verklaren de betekenis
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online helderzienden uit Tilburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendetilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Gewoonweg dankjewel. Door jou is contact terug hersteld, onbetaalbaar X.




Ervaring van Inge met helderziende Ysis   Ervaring van Inge met helderziende Ysis   Ervaring van Inge geplaatst op 29 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Ik bel u nu al een poosje en ben nog steeds net zo tevreden als de 1e keer. Het is overduidelijk dat u veel levenservaring heeft, heel erg veel mee gemaakt en kennis van best veel zaken. Daarnaast hebt u ook nog eens een dosis positieve energie die erg mooi is om te horen. Ik zal uw positieve affirmatie wat mezelf betreft vanaf nu gaan doen en hoop dan ook dat het daadwerkelijk zodanig krachtig is dat ze weg blijft van mijn vriend. Dank u wel nogmaals.

Judy.




Ervaring van Judy met helderziende Petrus   Ervaring van Judy met helderziende Petrus   Ervaring van Judy geplaatst op 29 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Enkele weken geleden kwam ik bij u terecht het was niet mijn bedoeling er ging iets fout, ik dacht ach waarom niet. Wat u me vertelde klonk anders dan wat ik voordien steeds te horen kreeg en ja ik was over u consult wat twijfelachtig. Toch had u het helemaal bij het rechte eind.
Vanaf nu bel ik enkel u op.
Jeaninne P.




Ervaring van JP met helderziende Vitta   Ervaring van JP met helderziende Vitta   Ervaring van JP geplaatst op 29 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Chantal
  Ervaring met helderziende Chantal
  Je had het goed gezien m,n belasting man gaat mij helpen. Hoop op wat je ziet goed komt. Loes




Ervaring van loes met helderziende Chantal   Ervaring van loes met helderziende Chantal   Ervaring van loes geplaatst op 28 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Olga, wat een prachtige woorden .
Ik ben helemaal rustig geworden van ons gesprek en je advies was echt bruikbaar. Bedankt, Esther.




Ervaring van Esther met helderziende Olga   Ervaring van Esther met helderziende Olga   Ervaring van Esther geplaatst op 28 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Je twijfelde nooit en inderdaad de ontmoeting gekomen. Steeds super leuk om met je te praten. Je bent geweldig. Dank je.




Ervaring van Sonia met helderziende Sophia   Ervaring van Sonia met helderziende Sophia   Ervaring van Sonia geplaatst op 28 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Vitta, jou wijze woorden blijven nog in men hoofd hangen, zo leer ik mezelf helemaal in evenwicht te brengen. Daarvoor mijn oprechte dank naar jou toe.
Vitta heeft me al meermaals met de neus op de feiten gedrukt, zodat ik niet meer in herhaling ging. Het klopt helemaal wat ze zegt en ze zegt zeker niet het gene je zelf wilt horen ze vertelt gewoon hoe het is, klare taal zonder poespas. Het is zo een geweldige vrouw om mee te evolueren.
Een echte aanrader voor iedereen en zeker als je zelf wilt groeien.




Ervaring van HENV met helderziende Vitta   Ervaring van HENV met helderziende Vitta   Ervaring van HENV geplaatst op 28 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amira
  Ervaring met helderziende Amira
  Lieve Amira, wat een mooi consult. En wat zie je de dingen toch zuiver en helder. Je sloeg de spijker op zijn kop. Geduld is nu een schone zaak m.b.t. mijn kwestie en dan valt alles op zijn plek.

Je bent een een eerlijk en oprecht mooie lichtwerker. Je doet je eerdere reviews meer dan eer aan. No nonsense, niet zweverig, maar keeping it real and to the point.
Dit is je roeping en je doet het met liefde.

Ik wens jou oneindige veel licht, liefde en zegeningen.

Voor heldere inzichten, ophelderingen en info over kwesties of anderzijds, ga naar Medium Amira.

Lieve groetjes VJ.




Ervaring van VJ met helderziende Amira   Ervaring van VJ met helderziende Amira   Ervaring van VJ geplaatst op 27 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lucky
  Ervaring met helderziende Lucky
  Een heel lief en immer vriendelijk medium. Haar voorspellingen komen uit alsook de inzichten waar je mee verder kan. Ik bel haar sowieso terug.




Ervaring van M met helderziende Lucky   Ervaring van M met helderziende Lucky   Ervaring van M geplaatst op 27 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Lieve Stientje, ik heb je gesproken en je zei dat het ging gebeuren. Je bent een wonder met grote gaven want ik heb goed nieuws. Het is uitgekomen. Bel je snel.




Ervaring van Doudou met helderziende Stientje   Ervaring van Doudou met helderziende Stientje   Ervaring van Doudou geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Dank je wel Sid, je weet me altijd gerust te stellen.




Ervaring van Ingrid met helderziende Sid   Ervaring van Ingrid met helderziende Sid   Ervaring van Ingrid geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Jeetje, hoe goed ben jij.
Ik had je net aan de lijn, binnen de 2u is je voorspelling uitgekomen ivm M. Wat je zei Is terecht. Ik kijk uit naar de rest van je voorspellingen die je al gedaan hebt.

Dank je wel.
Liefs E.
.




Ervaring van E met helderziende Marya   Ervaring van E met helderziende Marya   Ervaring van E geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende SherlockOryn
  Ervaring met helderziende SherlockOryn
  Ontzettend bedankt voor jouw steun, hulp, inzichten en juiste voorspellingen. Je bent een superlieve man met een goed gevoel voor humor. Ik bel je snel weer. Liefs, FF.




Ervaring van FF met helderziende SherlockOryn   Ervaring van FF met helderziende SherlockOryn   Ervaring van FF geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Dankjewel voor de mooie reading van daarjuist. Jij voelt zo prachtig alle mensen aan. Inge.




Ervaring van Inge met helderziende Adora   Ervaring van Inge met helderziende Adora   Ervaring van Inge geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Was fijn je weer gesproken te hebben. Alles wat je voorspelde is uitgekomen. Je hebt dingen gezegd en gezien die niemand anders nog wist. Je bent betrouwbaar en eerlijk. Je bent een aanrader. Dank je wel voor jouw mooie energie. Ik kom zeker weer bij je terug.




Ervaring van Mona met helderziende Yoshua   Ervaring van Mona met helderziende Yoshua   Ervaring van Mona geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Shiloh
  Ervaring met helderziende Shiloh
  Beste Shiloh, aangenaam met u te praten. U zei het geen er echt speelt.




Ervaring van R met helderziende Shiloh   Ervaring van R met helderziende Shiloh   Ervaring van R geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johannes
  Ervaring met helderziende Johannes
  Zeer accuraat en duidelijk medium. Mijn complimenten Johannes. Dank je wel.

Grt C.




Ervaring van C met helderziende Johannes   Ervaring van C met helderziende Johannes   Ervaring van C geplaatst op 25 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johannes
  Ervaring met helderziende Johannes
  Heel fijn gesprek gehad, Johannes is heel eerlijk en kon mij dingen vertellen die niemand wist behalve ik. Ook heeft hij contact gemaakt met mijn overleden opa, zo hebben we dingen recht kunnen zetten wat me dwars zat. Wat ik ook heel fijn vind is dat Johannes mij tijdens het bellen energie gaf, ik voelde me heel rustig en warm worden, het voelde zo fijn. Dankjewel Johannes.




Ervaring van Deborah met helderziende Johannes   Ervaring van Deborah met helderziende Johannes   Ervaring van Deborah geplaatst op 25 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Hi Gazali, je had het goed gezien, ik ben afgewezen voor die ene baan. Nu hopen dat die andere het wel gaat worden zoals jij dat gezien en gezegd hebt. Ik vind je een zeer goed medium.




Ervaring van A. met helderziende Gazali   Ervaring van A. met helderziende Gazali   Ervaring van A. geplaatst op 25 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Moni
  Ervaring met helderziende Moni
  Beste Moni,

Ik heb je zojuist en gisteren ook gesproken. Was en ben onder de indruk van wat je zo weet te vertellen, de beelden die je doorkrijgt. En ik herken zeker hoe je bv mijn ex partner beschrijft.
Ik vond niet alles leuk om te horen, bv met tijd, aan jezelf werken, zeker nog geen liefde.
Laat het bezinken, het is veel. Maar mijn lijfspreuk het komt uiteindelijk goed hou ik er zelf altijd in. Maar uiteindelijk, kan ook heel ver weg klinken. En daar baal ik zelf erg van.
Maar jij bent zeker goed. Dank.

Groetjes, Karin.




Ervaring van Karin met helderziende Moni   Ervaring van Karin met helderziende Moni   Ervaring van Karin geplaatst op 25 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Wil Ysis via deze weg ook hartelijk bedanken voor haar steun, hulp inzichten en juiste voorspellingen. Ze sleept mij door een heel lastig proces heen en met haar hulp komt het beetje bij beetje goed. Het is een lieve oprechte vrouw. Voor een eerlijk consult zou ik iedereen aanraden om Ysis te bellen. Tot gauw weer. De dame die jou iedere dag belt en die via Luna ook bevestiging krijgt :-) xx FF.




Ervaring van FF met helderziende Ysis   Ervaring van FF met helderziende Ysis   Ervaring van FF geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Een eerlijke vrouw die zegt wat ze ziet en niet wat je wil. Ik ben tevreden.




Ervaring van Zolika met helderziende Ysis   Ervaring van Zolika met helderziende Ysis   Ervaring van Zolika geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Marie u heeft mij weer gerust gesteld met uw legging. U heeft het altijd goed, daarom twijfel ik niet aan de voorspelling. Bedankt voor het mooie korte consult.




Ervaring van N.N. met helderziende Marie   Ervaring van N.N. met helderziende Marie   Ervaring van N.N. geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Moni
  Ervaring met helderziende Moni
  Beste,moni

Juist met u gesproken op veel punten zal je wel gelijk hebben.
Effe laten inwerken.
Bedankt R.




Ervaring van R met helderziende Moni   Ervaring van R met helderziende Moni   Ervaring van R geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annicka
  Ervaring met helderziende Annicka
  Lieve Annicka, deze reading was voor ons allen veel duidelijker. We hopen echt dat alles uitkomt zoals je alles beschreef. Het doet ons goed, dit alles te hebben gelezen, bedankt.




Ervaring van Claudia met helderziende Annicka   Ervaring van Claudia met helderziende Annicka   Ervaring van Claudia geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Amber, een lieve rustige dame die het goed uitlegt en nog eens uitlegt en altijd zegt, ik wil dat je mee kijkt dat je het begrijpt wat ik je vertel. Als enigste hier heb je me dit laten inzien tot mijn grootste verbazing en ja ik zag het je hield me mijn spiegel voor. Dank je hiervoor amber.




Ervaring van lis met helderziende Amber   Ervaring van lis met helderziende Amber   Ervaring van lis geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ina
  Ervaring met helderziende Ina
  Overweldigend. Super medium. Hopelijk blijft ze nog lange tijd werken op deze lijn.




Ervaring van DN met helderziende Ina   Ervaring van DN met helderziende Ina   Ervaring van DN geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annicka
  Ervaring met helderziende Annicka
  Hartelijk dank, ik vond het een mooi verslag, hopelijk komt het uit.




Ervaring van Claudia met helderziende Annicka   Ervaring van Claudia met helderziende Annicka   Ervaring van Claudia geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Super bedankt voor jou inzichten. Uit vorige readings was al gebleken hoe jou inzichten waren. Ik ben super blij jou vandaag nog eens gesproken te hebben.




Ervaring van H met helderziende Beau   Ervaring van H met helderziende Beau   Ervaring van H geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau

Vindt het altijd prettig met jou te praten, je komt to the pont no nonsens.
En geeft ook goede raad, bel je nog zeker terug, heeft goede energie
Bedankt Beau.




Ervaring van Cadeau met helderziende Beau   Ervaring van Cadeau met helderziende Beau   Ervaring van Cadeau geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beste Beau, hartelijk dank voor uw raadgeving met kennis van zaken en ik twijfel er niet aan dat je mijn toekomstbeeld met Michel, super goed kan invoelen en verduidelijken wat zich in realiteit zal, wou bijna zeggen spiegelen maar laten we het houden op, weergeven en waar ik eindelijk naar uitkijk met veel plezier. A.




Ervaring van A. met helderziende Beau   Ervaring van A. met helderziende Beau   Ervaring van A. geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende SherlockOryn
  Ervaring met helderziende SherlockOryn
  Lieve ScherlockOryn ik heb maandag op aanraden van gebeld. Ik wil even zeggen dat ik erg onder de indruk ben van het consult. Wat je allemaal doorkrijgt en ziet. Zo fijn om met je gesptoken te hebben. En ik zeg tot horens. Lieve groetjes.




Ervaring van Anoniem met helderziende SherlockOryn   Ervaring van Anoniem met helderziende SherlockOryn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annicka
  Ervaring met helderziende Annicka
  Een vriendelijke dame met humor. Bedankt voor de mooie reading. Nu afwachten wanneer het allemaal uitkomt. Als je mijn naam ziet, weet je wie ik ben.
Liefs,

"Onontdekte Parel".




Ervaring van Onontdekte parel met helderziende Annicka   Ervaring van Onontdekte parel met helderziende Annicka   Ervaring van Onontdekte parel geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Het gaat nu precies zoals je had gezegd, stapje vooruit stapje achteruit stapje vooruit.
Je brengt een stuk rust en bewustwording mee wanneer ik je spreek.
Dank je wel Gazali, altijd fijn om je te spreken.
Tot snel weer.


.




Ervaring van Motorina met helderziende Gazali   Ervaring van Motorina met helderziende Gazali   Ervaring van Motorina geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Hey Sissy, je blijft zien dat het licht 'een verlossing' dichterbij komt. Je bent recht toe recht aan, geen gefilosofeer of uitvraging want dit zou mij ook niet helpen en doet de klok tikken. Een warm hart van menselijkheid en realistisch zijn die mij terug de zin van het leven heeft gegeven. Je spoorde mij aan om te kijken in een richting daar waar ik hetzelf niet zou gezocht hebben. Het zit hem inderdaad ook in de alledaagse dingen 'anders bekijken' en kansen geven. Bedankt voor deze inzichten. Meerdere 'feiten' zijn reeds gebeurd en andere zjn onderweg. Bedankt.




Ervaring van M met helderziende Sissy   Ervaring van M met helderziende Sissy   Ervaring van M geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendetilburg.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendetilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendetilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendetilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden